GLORY Kickboxing en Videoland sluiten meerjarige overeenkomst

GLORY Kickboxing en Videoland sluiten meerjarige overeenkomst

Tuesday, Jun 28 2022 by GLORY Press Office

‘s Werelds grootste kickboksorganisatie GLORY Kickboxing en on-demand streamingsdienst Videoland hebben een meerjarige overeenkomst gesloten. Videoland wordt de exclusieve aanbieder van alle GLORY-evenementen in Nederland.

GLORY 81 op 20 augustus is het eerste evenement dat live te zien zal zijn op Videoland, gevolgd door GLORY COLLISION 4 op 8 oktober en GLORY 82 op 19 november. De onlangs gelanceerde GLORY Rivals serie zal ook worden gestreamd op het platform, te beginnen met GLORY Rivals 2 op 17 september en GLORY Rivals 3 op 5 november. Daarnaast krijgen Videoland-abonnees toegang tot exclusieve GLORY-content buiten de events om.

Scott Rudmann, Executive Vice-Chairman van GLORY: "We zijn verheugd met deze samenwerking met Videoland, een mijlpaal in onze digitale distributie. Videoland is het top streaming platform van Nederland, en eigendom van dezelfde groep die eigenaar is van de televisieomroep die GLORY's eerste uitzendpartner in Nederland was. Het Videoland team is daarnaast zeer getalenteerd en begrijpt onze sport. Hun platform heeft een enorm bereik en maakt onze content toegankelijker voor iedereen in Nederland. Fans krijgen met deze samenwerking al het huidige GLORY talent in actie te zien, maar kunnen ook de ontwikkelingen van de volgende generatie vechttalent exclusief op Videoland gaan volgen. In de komende weken volgen een aantal spannende aankondigingen over deze samenwerking, dus hou ons in de gaten.”

Ellen van den Berghe, Head of Content Videoland: Met het toevoegen van GLORY aan Videoland willen wij de Nederlandse vechtsportfans een plek geven voor de beste gevechten van nationale en internationale topatleten. Dit is een belangrijke stap in ons doel om meer live sport en andere -events aan te bieden. We kijken uit naar mooie wedstrijden van onder andere Badr Hari, Alistair Overeem, Rico Verhoeven, Jamal Ben Saddik, Gökhan Saki en alle andere GLORY-atleten. Naast de live gevechten gaan we in de toekomst ons aanbod uitbreiden met nog meer lokale content voor de Nederlandse vechtsportfans.”

 

Contact:

Media Relations Team, GLORY

Email: press@GLORYworldseries.com

 

Marieke Saly, RTL Communications

Email: marieke.saly@rtl.nl

Tel: 0031 6 12 08 62 45

este artigo é alimentado por Google tradutor