GLORY benoemt Neelke Kok tot Public Relations Manager

GLORY benoemt Neelke Kok tot Public Relations Manager

Wednesday, Jul 13 2022 by GLORY Press Office

GLORY, 's werelds grootste kickboksorganisatie, heeft het marketingteam uitgebreid met de aanstelling van Neelke Kok als Public Relations Manager met ingang van 1 augustus.

Kok vervangt Coopr, een extern PR-bureau dat de afgelopen twee jaar PR-en mediagerelateerde zaken van GLORY oppakte. Kok zal alle pers- en mediarelaties op zich nemen, PR-plannen ontwikkelen, aankomende persconferenties en media-interviews begeleiden en GLORY-atleten helpen voorbereiden en ondersteunen met hun mediarelaties en –optredens.

Kok maakt de stap naar GLORY met ruime ervaring in evenementen en PR. Bij haar voormalige werkgever Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht had ze meerdere landelijke mediacontacten en ondersteunde ze haar collega's met mediatrainingen. In voormalige functies bij andere bedrijven ontwikkelde en voerde ze verschillende marketing- en communicatieplannen uit.

"Neelke heeft een schat aan ervaring met public relations in Nederland en begrijpt goed wat er nodig is om een merk te laten groeien en het Nederlandse publiek te bereiken", aldus GLORY Executive Vice President Jon Martone. "We geloven dat zij de komende jaren een belangrijke rol zal spelen bij het vormgeven van de groei van GLORY."

"Kickboksen is een prachtige, respectvolle en gewaardeerde sport", zegt Kok. “Het is tijd dat de wereld en de media deze sport beter leren kennen en zien hoe het werkelijk is. Ik ga verhalen achter de vechters vertellen en media meer inzichten bieden."

“Ik heb inmiddels al veel gepassioneerde en vriendelijke mensen in de kickbokswereld ontmoet. Mijn ambitie is om de wereld deze sport door mijn ogen te laten zien", voegde Kok eraan toe. "GLORY is de juiste volgende stap voor mij. Vanwege mijn werkervaring in de evenementenwereld en met PR, evenals mijn Nederlandse mediacontacten, kan ik GLORY helpen nog beter te presteren in PR en branding. GLORY heeft al een grote, wereldwijd bekende naam in de sportindustrie en ik ben ervan overtuigd dat we het merk GLORY met het hele marketingteam nog groter kunnen maken. Ik zie ernaar uit om met deze gepassioneerde en slimme mensen samen te werken en het merk van binnenuit verder uit te breiden.”

este artigo é alimentado por Google tradutor